Селидове, Лиман, Часів Яр і Красногорівка зазнали атак, є жертви | ZI.ua
Акция закончилась

Мирні райони Донеччини зазнали масованої атаки. Оновлено

17 травня 2024, 17:47 | Надзвичайні події | Покровськ, Мирноград, Лиман 2244
Поділитися:
Мирні райони Донеччини зазнали масованої атаки. Оновлено
Фото: Селидовская ГВА

Сьогодні вдень російська армія обстріляла населені пункти на Донеччині. На даний момент відомо про обстріли Лиману, Селидового, Красногорівки, Часового Яру та Богатиря.

Як повідомив голова ДонОВА Вадим Філашкін, під масованими ударами Красногорівка, загинуло троє людей. 

Також двоє поранених внаслідок ударів в Часовому Яру та Богатирі Великоновосілківської громади.

Крім того, Селидівська МВА повідомила про удар по місту авіабомбою, одна людина отримала поранення.

"Сьогодні, 17.05.2024, приблизно о 15:20 стався обстріл м. Селидове авіабомбою «УМПБ Д-30СМ». Внаслідок обстрілу поранено 1 цивільну особу (медичну допомогу надано на місці). Пошкоджено 7 приватних житлових будинків та 2 автомобілі", — йдеться у повідомленні.



Також у місцевих пабликах з'явилася інформація про обстріл Лиману: горять чотири будинки, в районі немає електрики. Офіційної інформації наразі немає.

Оновлено

Під обстріл потрапили дві вулиці Лимана. Про це Суспільному повідомив голова Лиманської МВА Олександр Журавльов.

"Сьогодні російські війська обстріляли дві вулиці в Лимані. Внаслідок ударів одна людина отримала поранення, пошкоджено 9 будинків та автомобілі", - повідомив Олександр Журавльов.

У місті пошкоджено газопровід та лінія електропередач. Світло повинні підключити швидко, оскільки просто перебито мережу. Про стан газопроводу та терміни ремонту поки що інформації немає.

Оновлено 18:10

За інформацією прокуратури, поранений мешканець Часового Яру помер дорогою до лікарні. Також повідомляється про дві (не про три, як раніше повідомляв Філашкін) жертви у Красногорівці.

"17 травня 2024 року окупанти накрили вогнем м. Красногорівка, внаслідок чого загинули двоє цивільних осіб.

Також війська РФ обстріляли м. Часів Яр. Засоби ураження поцілили по приватному сектору, де дістав травму черевної порожнини 61-річний чоловік. Під час транспортування до медичного закладу потерпілий помер. Попередньо, проти мирного населення ворог використав РСЗВ «Град»", — йдеться у повідомленні.

Уточнюється також, що у с. Багатир дістав осколкове поранення 31-річний співробітник СТО. А у Селидовому та Лимані отримали тілесні ушкодження 74-річний чоловік та жінка 81 року. На міста, ймовірно, було скинуто авіабомби «УМПБ Д-30 СН».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ