Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно | ZI.ua
Акция закончилась

Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно

15 червня 2023, 09:11 | Офіційно | Костянтинівка 3099
Поділитися:
Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно

Минула доба в Костянтинівській громаді пройшла неспокійно. Як повідомляє місцева адміністрація, 14.06.2023 у період часу з 16:00 до 17:20 ворог з артилерії обстріляв Марківський старостинський округ, в результаті чого пошкоджено культову споруду. Поранених та загиблих на місці не виявлено.

Обстановка в місті

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Комунальники в екстреному порядку ліквідують наслідки ворожих обстрілів. Тривають роботи з благоустрою території міста. Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями. 

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Засоби можна отримати у відділеннях ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення Укрпошти. 

Управлінням соціального захисту населення ведеться прийом заяв від батьків (законних представників) дітей у віці від 7 до 18 років, які є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям на оздоровлення в дитячому таборі «Артек», який знаходиться в Закарпатській області в Хустському районі, на базі санаторію «Човен». Телефон для довідок 0505862449.

Працює два пункти, де можна безкоштовно отримати воду 7 ступенів очищення – Костянтинівська міська школа мистецтв і ЗЗДО «Попелюшка». 

Благодійну допомогу отримують особи, які мають статус «ветеран праці», прізвище яких починається з букви "О" по "Я" включно. 

Жителям громади, чиї будинки постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна по телефону: 0994635107. 

З питань евакуації звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі