Ціни на овочі у Костянтинівці знижуються, та значно | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканці Костянтинівки заготовляють овочі на зиму за доступними цінами

29 липня 2024, 10:06 | Бізнес | Костянтинівка 1428
Поділитися:
Мешканці Костянтинівки заготовляють овочі на зиму за доступними цінами
Фото - автора

Зазвичай у нашому регіоні помідори починали масово дозрівати у середині серпня. Цього року нетипова погода внесла свої корективи, помідори вже дозріли, і розпочалася їхня заготівля на зиму.

Минулими вихідними біля одного з овочевих магазинів на Центральному ринку утворилася черга. Костянтинівці активно купували помідори оптом по 23 грн за кілограм, щоб закатати їх у банки чи зварити томат.

Така ціна цілком доступна навіть для людей із невисокими доходами. Звичайно, цей товар довго не залежався, але, за словами господаря магазину, завтра у вівторок їм торгуватимуть знову за такою самою ціною.



Заготовляють на зиму жителі громади ще й цибулю, тим більше коли великий і сухий коренеплід продають по 14 грн за кілограм, навряд чи він буде дешевшим.

Беруть і картопля по 18 грн, адже знову ж таки через суху та спекотну погоду у місцевих дачників та городників цьогорічний урожай хорошим не назвеш.

Ну, а принагідно можна купити солодкий і соковитий кавун по 15 грн за кіло.  Ці ягоди дуже великі, але за бажанням покупця величезний кавун розріжуть навпіл і запакують у харчову плівку.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ