Де у Костянтинівці можна безкоштовно проконсультуватися у юриста | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканці Костянтинівки безоплатну правову допомогу можуть отримати і за місцем проживання

14 лютого 2024, 12:01 | Офіційно | Костянтинівка 1695
Поділитися:
Мешканці Костянтинівки безоплатну правову допомогу можуть отримати і за місцем проживання
Фото - автора
Завтра, у четвер, 15 лютого, з 10.00 до 12.00, у приміщенні Центральної міської бібліотеки жителі громади можуть безкоштовно проконсультуватися з юридичних питань.

Юрист Галина Музикантова допоможе написати, наприклад, заяву до суду про стягнення аліментів чи поділ майна, інше. Костянтинівці можуть дізнатися про алгоритм дій при подачі заяви на компенсацію за пошкоджене майно, звернутися з будь-якого іншого питання первинної правової допомоги.



А керівник громадської ради при Костянтинівській міськраді Лілія Мірошниченко разом із Галиною Музикантовою прийом відвідувачів на вул. Театральна, 1 ведуть щодня.

Тобто, 11:00 до 15:00 жителі громади також можуть звернутися за юридичною допомогою. Громадська рада тісно співпрацює із поліцією, територіальним центром, іншими соціальними службами.

- Ми підкажемо, як вчинити людині у скрутній ситуації, - розповіла Лілія, - до якої служби звернутися та які для цього потрібні документи. Це стосується питань захисту прав громадян, і проблем соціально-побутового характеру.

Подробиці можна дізнатися за телефонами: 050-106-27-07 або 095-422-23-45.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ