Мешканка Костянтинівки, захищаючись, вбила чоловіка: Труп пролежав в квартирі | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканка Костянтинівки, захищаючись, вбила чоловіка: Труп пролежав в квартирі 9 днів

4 серпня 2023, 13:07 | Кримінал | Костянтинівка 7080
Поділитися:
Мешканка Костянтинівки, захищаючись, вбила чоловіка: Труп пролежав в квартирі 9 днів

Мешканка Костянтинівки вдарила ножем свого чоловіка під час сварки. Інцидент стався 20 березня 2023 року. Вирок Костянтинівського суду був опублікований 31 липня.

Обвинувачена на судовому засіданні провину визнала частково. Вона повідомила суду, що чоловік, з яким вона прожила 15 років, останнім часом став зловживати алкогольними напоями. Їй це не подобалося, тому в родині виникали скандали. На їх тлі доходило до рукоприкладства. Але на наступний день чоловік завжди вибачався, і жінка в лікарню не зверталася.

Повідомляється, що в день вбивства чоловік витратив гроші з банківської карти дружини на алкоголь, через що вона влаштувала скандал. Чоловік узяв в руки меблевий пуфік, і замахнувся на обвинувачену, сказавши, що вб'є її. Вона, злякавшись, взяла зі столу перший-ліпший предмет, яким виявився ніж. Намагаючись відбитися від пуфіка, жінку занесло і вона завдала удар в грудну клітину. Після удару ножем чоловік впустив пуфік, ліг на ліжко і захрипів. Обвинувачена злякалася, швидку не викликала. Все сталося швидко, протягом короткого часу чоловік перестав дихати. Жінка ночувала в квартирі дві ночі біля вхідних дверей. Потім вона поїхала і більше туди не поверталася.

Огляд місця події стався 29 березня. Експерти зафіксували проникаюче колюче-ріжуче поранення грудної клітини зліва з пошкодженням лівої легені, що ускладнилося розвитком гострої крововтрати і лівостороннього гемотораксу, від якого останній помер на місці. Під час судово-токсикологічного дослідження були також виявлені сліди етилового спирту.

Суд порахував, що потерпілий, навіть взявши в руки пуфік, не міг представляти щодо обвинуваченої значної небезпеки, що повинна була усвідомлювати обвинувачена, але, незважаючи на цей факт, на грунті раптово виникли особистих неприязних відносин, навмисне завдала потерпілому тілесне ушкодження металевим ножем і не намагалася вжити заходів з надання медичної допомоги останньому, хоча мала таку можливість.

Суд визнав обвинувачену винною, і призначив їй покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Термін відбування покарання вважається з дня фактичного затримання - з 4 квітня 2023 року.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ