Майже три десятки пожеж загасили за останню добу на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Майже три десятки пожеж загасили за останню добу на Донеччині

29 серпня 2024, 14:14 | Офіційно 66
Поділитися:
Майже три десятки пожеж загасили за останню добу на Донеччині

Минулої доби рятувальники Донецької області ліквідували 29 пожеж, одна з яких виникла внаслідок ворожих обстрілів. 

28 серпня внаслідок ворожого удару по селищу Іллінка Покровського району виникло загоряння приватного житлового будинку та сухої трави на відкритій території. На місце обстрілу прибули рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу будинку на площі 80 кв. м та пожежу сухої рослинності на площі 2,2 га.

Того ж дня о 12:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Берестки Покровського району виникла пожежа. Рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце виклику та встановили, що горить гараж, два житлових будинки та суха трава на території трьох приватних домогосподарств. Надзвичайники ліквідували загоряння житлової забудови на площі 42 кв. м та сухої трави на площі 3 га.  


Вчора о 13:52 надзвичайники 69 державної пожежно-рятувальної частини прибули на пожежу, що виникла в селищі Щурове Краматорського району. На місці події вогнеборці встановили, що відбувається горіння 3 господарчих споруд та лісової підстилки. Рятувальники о 19:00 ліквідували загоряння споруд на площі 128 кв. м та 1 га лісової підстилки.

Також минулої доби вогнеборці ліквідували 2 лісові пожежі та 19 займань сухої рослинності, сміття та очерету. Вогнем знищено 1,03 га лісової підстилки та 32 га сухої рослинності.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ