Юні легкоатлети Донецької області на чемпіонаті України здобули 4 медалі | ZI.ua
Акция закончилась

Легкоатлети Костянтинівки та Дружківки на чемпіонаті України здобули медалі

24 червня 2024, 18:24 | Спорт | Костянтинівка, Дружківка 420
Поділитися:
Легкоатлети Костянтинівки та Дружківки на чемпіонаті України здобули медалі

З 18 по 20 червня у місті Луцьк відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодше, який зібрав 551 учасник із 23 регіонів та столиці держави. 

Донеччину на змаганнях представили 9 спортсменів, з яких троє відзначилися нагородами, повідомили на сторінці Управління фізичної культури та спорту ДонОВА у фейсбук.

Дар'я Дубенець із Дружківки, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, атлетка Школи вищої спортивної майстерності та спортсменка-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту, перемогла на дистанції 1500 м із результатом 4:44.51 хв. та стала другою у бігу на 800 м (2:19.22). 


Представник ШВСМ Донецької області Дмитро Голуб виграв змагання з бігу на 400 м із бар'єрами, показавши час 55,18 с. 


Іван Тітов із Костянтинівки, учень Донецького обласного спеціалізованого професійного коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки отримав «срібло» у стрибках у висоту, повторивши свій особистий рекорд – 1,95м.


Наставниками Дарії Дубенець є Ольга Лук'янова та Костянтин Степанцов, Івана Титова – Олександр Захожий, Дмитро Захожий та Олександр Луценко, тренер Дмитра Голуба – Михайло Марченко. 

Зазначається, що національна першість у Луцьку була відбірковою до чемпіонату Європи серед юнаків та дівчат, що відбудеться з 18 по 21 липня у місті Банська-Бистриця у Словаччині.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ