Легкий перехід на український: Проект « Єдіні » відкрив реєстрацію на курс | ZI.ua
Акция закончилась

Легкий перехід на українську: Проект «Єдині» відкрив реєстрацію на курс

25 липня 2023, 20:00 | Офіційно 1308
Поділитися:
Легкий перехід на українську: Проект «Єдині» відкрив реєстрацію на курс

Всеукраїнський проект «Єдині» відкрив реєстрацію учасників на 16 курс для бажаючих перейти на українську мову, який розпочнеться 7 серпня. 

Проект «Єдіні» передбачає 28 днів підтримки переходу на українську мову. Бажаючі можуть безкоштовно пройти граматичний курс української мови з будь-якої точки світу, а також отримати спеціальні рекомендації від його серпневого амбасадора — олімпійського чемпіона, чемпіона світу зі спортивної гімнастики, шестиразового чемпіона Європи зі спортивної гімнастики Олега Верняева.

«Мова актуальна, це наша зброя [ ... ] Нам потрібно раз і назавжди усвідомити, що кожна наша дія, навіть крихітна, наближає нас до такої бажаної перемоги!» — підкреслив спортсмен.

Форму реєстрації можна заповнити на сайті проекту.

Довідка. За 15 місяців існування курсів «Єдіні» більше 98 тисяч учасників перейшли на українську мову. Проект також має розмовні клуби в 25 містах України і за кордоном: в Любліні, Варшаві, Роттердамі, Вільнюсі, Гельсінкі, Празі та Кіпрі. Крім команди ініціативи «Єдіні», до курсів приєдналися 335 вчителів і 500 волонтерів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі