Ще трохи до повного освітлення вулиць лишилося Краматорську | ZI.ua
Акция закончилась

Краматорську залишилось ще трохи до повного освітлення вулиць

29 листопада 2023, 13:03 | ЖКГ | Краматорськ 1176
Поділитися:
Краматорську залишилось ще трохи до повного освітлення вулиць

У Краматорську вуличне освітлення запущено на 86%. Комунальне підприємство «Міськсвітло», яке займається обслуговуванням мереж зовнішнього освітлення та світлофорного господарства працює над поступовим включенням ліхтарів у темну пору доби по всьому місту. Про це повідомила прес-служба муніципалітету.

Щоправда, минулого тижня погода внесла свої корективи. Через буревій, що мав місце наприкінці тижня, суттєво зросли обсяги аварійних робіт. Всього за два дні негода наробила лиха – обірвала дроти, дощем залило деякі щитові, до контакт-центру міста надійшло понад 100 звернень стосовно несправностей мереж вуличного освітлення. Усі заявки виконуються максимально оперативно у порядку черговості їх надходження.

Разом з тим фахівці «Міськсвітла» продовжують монтаж нових сучасних світлофорів — тривають роботи на перехресті вулиць Любомира Гузара (кол. Актюбінська) та Аероклубна. Виконуються також аварійно-відновлювальні роботи на обʼєктах, що були пошкоджені внаслідок ДТП.

Сильний вітер став причиною падіння багатьох дерев. На початку тижня КП «ДРУАС» оперативно виконало прибирання повалених зелених насаджень з доріг та тротуарів. На теперішній час комунальники продовжують роботи: виконують розпил та вивезення усіх повалених рослин.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ