Із бюджету Краматорської ТГ виділять мільйони гривень на закупівлю обладнання для | ZI.ua
Акция закончилась

Краматорськ закупить для військових безпілотники, РЕБи, квадрокоптери та іншу техніку

15 серпня 2024, 16:24 | Офіційно 120
Поділитися:
Краматорськ закупить для військових безпілотники, РЕБи, квадрокоптери та іншу техніку
Иллюстративное изображение

З бюджету Краматорської територіальної громади виділять мільйони гривень на закупівлю обладнання та техніки для військових. Планується закупити безпілотники, РЕБи, квадрокоптери, бодикамери, комплектуючі, ноутбуки та інше.

Відповідне розпорядження підписав начальник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко,  повідомляє Kramatorsk.post.

Понад 6,5 млн грн витратять на закупівлю комплексу безпілотників "Лелека-100 М2", понад 2 млн грн на засоби радіоелектронної боротьби (РЕБи), по 1,5 млн грн виділяють на запчастини для автомобільної і бронетанкової техніки, 1,7 млн грн на військове приладдя. Це все для однієї з бригад, номер якої у розпорядженні (для відкритого доступу) не зазначається.

Для іншого підрозділу закуплять спеціальні автомобілі на 3 млн грн, пальне на мільйон гривень, бодікамери на 200 тис грн, оргтехніку на таку ж суму, ноутбуки на 500 тис. грн та інше. 

Для ще однієї частини придбають майно для забезпечення виконання бойових завдань: акумулятор для дрона DJI Mavic на суму 200 тис. грн, тепловізійний приціл на 400 тис. грн, квадрокоптер DJI Mavic на 400 тис. грн. 

Окрім того, ще одна частина отримає безпілотні літальних апаратів, засоби РЕБ та комплектуючі до них на суму 2 млн грн, матеріально-технічні засоби на 1,7 млн грн

Ще мільйон гривень виділять на виносні антени для підсилення сигналу дронів.

У розпорядженні начальника Краматорської МВА також йдеться про те, що з бюджету виділять 1,34 млн грн на ліквідацію наслідків російського ракетного обстрілу будівлі Краматорської районної філії Донецького обласного Центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України (колишньої санстанції).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ