Костянтинівську громаду обстріляли, є загиблий | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівську громаду обстріляли, є загиблий

18 лютого 2023, 12:10 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4431
Поділитися:
Костянтинівську громаду обстріляли, є загиблий
Фото: ДонОВА

Минулої доби в Костянтинівській громаді пройшли неспокійно. В результаті ракетного обстрілу ( попередньо РСЗВ ), що стався 17.02.2023 приблизно о 17:30 в одному з старостинських округів пошкоджені приватні житлові будинки і господарські будівлі, 3 легкових автомобіля, перебитий міжвуличний газопровід і обірвана лінія електропередач. Про це повідомляє Костянтинівська міська військова адміністрація.

Одна людина загинула. Докладні обставини події і руйнування з'ясовуються. На місці працює служба ДСНС, поліція, прокуратура.

Також про обстановку по всій Донецькій області на ранок 18 лютого повідомляє ДонОВА.

Напередодні вночі росіяни завдали ракетного удару по Покровську. Постраждалих немає, проте є руйнування: пошкоджені 6 житлових будинків, 3 освітніх заклади і центральна площа. Покровська МВА опублікувала фото руйнувань:




На Донецькому напрямку під обстріли потрапили Мар'їнка та Красногорівка, гучно було на околицях Очеретинської громади. 

На Горлівському напрямку 1 людина загинула в Іванопіллі, у селі пошкоджено 12 будинків. 

У Торецькій громаді поранено 3 людини, ще 1 — у Бахмуті. У Соледарській громаді пошкоджено 3 будинки у Федорівці, тривають обстріли Васюківки і Роздолівки. Обстріли зафіксовані в Часовоярській громаді. 

На Лисичанському напрямку під вогнем Сіверськ і Серебрянка Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади — без постраждалих. 

Всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини, поранили ще 5.

# PHOTO_ALBUM_GENERAL_4274#


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі