Хронологія обстрілів Костянтинівки за останню добу | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівську громаду обстріляли тричі на добу: Подробиці

3 жовтня 2024, 10:09 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 1671
Поділитися:
Костянтинівську громаду обстріляли тричі на добу: Подробиці
Константиновка

За 2 жовтня росіяни поранили 11 мешканців Донецької області: 3 у Піщаному, 2 у Костянтинівці та Андріївці, 1 в Улакли, Слов'янську, Краматорську та Гірнику.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено підприємство, адмінбудівлю і численні будинки; у Курахівці пошкоджено 5 будинків, у Сонцівці — підприємство; у Гірнику 1 людина поранена, пошкоджено 3 будинки. У Піщаному Покровської громади поранено 3 людини, пошкоджено інфраструктурний об'єкт і нежитлове приміщення; у Родинському пошкоджено 2 адмінбудівлі; у Світлому пошкоджено 3 промислові будівлі, лінію електропередач і спецтехніку. У Рівному Мирноградської громади пошкоджено підприємство.

Краматорський район. У Костянтинівці 2 особи поранено, пошкоджено 3 будинки, 3 автомобілі та лінію електропередач; у Марковому пошкоджено 3 будинки. У Катеринівці Іллінівської громади пошкоджено 7 об'єктів. 

Костянтинівська адміністрація публікує хронологію обстрілів громади.

"02.10.2024 в період часу з 10:25 по 10:45 відбувся ворожий обстріл житлового кварталу міста Костянтинівка. Пошкоджено 3 фасади багатоквартирних будинків, 3 легкових автомобіля, лінія електромережі ДТЕК. Поранень зазнали 2 цивільні особи.

02.10.2024 о 11.20 російські окупанти здійснили обстріл Марківського старостинського округу, в результаті чого пошкоджено 3 фасади приватних будинків. Постраждалі та загиблі відсутні.

03.10.2024 о 05:00 російські окупанти здійснили обстріл по місту Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено фасад багатоквартирного будинку в одному з мікрорайонів міста. Постраждалі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Неліпівка, Іванопілля, Ол.Шультине, Диліївка, Новомаркове, Миколаївка, Віролюбівка, Білокузьминівка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Новодмитрівка, Стінки (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили у міській адміністрації.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 3 будинки. У Часовоярській ТГ пошкоджено 11 приватних будинків, багатоповерхівку та 3 нежитлові приміщення.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ