Проблеми з водою та загальна обстановка у Костянтинівській громаді | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівська громада: Проблеми з водою та загальна обстановка

8 січня 2024, 10:01 | Офіційно | Костянтинівка 5004
Поділитися:
Костянтинівська громада: Проблеми з водою та загальна обстановка

За інформацією Костянтинівської міської військової адміністрації, даних щодо обстрілів на території громади не надходило. З приводу руйнувань та медичною допомогою ніхто не звертався.

Водопостачання в громаді часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. Працює один пункт, де можна безоплатно отримати воду 7 ступенів очистки - ЗЗДО «Попелюшка». З 08.01.2023 в міській школі мистецтв призупинено видачу питної води у зв’язку з проведенням технічних робіт.

Машини з технічною водою почнуть курсувати по районах, в яких відсутнє водопостачання:

- по вул. Волховська-Адлерська, Волховська-Гомельська, Волховська-Ярославська, Волховська-Ташкентська, Волховська-Камєновата, Волховська-Транспортна, Волховська-Вокзальна, Волховська-Арзамаська, Волховська-Павлодарська, Волховська-Актюбінська, Волховська-Акмолінська, Волховська-Кустанайська, Волховська-Київська;

- Самаркандська-Адлерська, Самаркандська-Гомельська, Самаркандська-Ярославська, Самаркандська-Ташкентська, Самаркандська-Вокзальна, Самаркандська-Арзамаська, Самаркандська-Павлодарська, Самаркандська-Актюбінська, Самаркандська-Акмолінська, Самаркандська-Кустанайська, Самаркандська-Київська, Самарканская-Архангельская, Самарканская-Костромская;

- Магістральна-Адлерська, Магістральна-Гомельська, Магістральна-Ярославська, Магістральна-Ташкентська, Магістральна-Камєновата, Магістральна-Транспортна, Магістральна-Вокзальна, Магістральна-Арзамаська, Магістральна-Павлодарська, Магістральна-Актюбінська, Магістральна-Акмолінська, Магістральна-Кустанайська, Магістральна-Київська.

Попіклуйтеся про тих мешканців, які не мають доступу до мережі Інтернет, та повідомте їм про підвіз води.

08.01.2023 чергова видача продуктових наборів здійснюється для осіб з інвалідністю ІІІ групи, прізвища яких починаються з літери «Р» по літеру «Я».

У зв'язку з погіршенням метеоумов комунальні служби громади, служба ДСНС працюють у посиленому режимі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ