Зведення Генштабу: Від обстрілу постраждала Костянтинівська громада | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівська громада під обстрілами: Зведення Генштабу на 6 серпня

6 серпня 2023, 08:52 | Офіційно 2319
Поділитися:
Костянтинівська громада під обстрілами: Зведення Генштабу на 6 серпня

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі Курдюмівки, повідомляє Генштаб вранці 6 серпня.

Ворог завдав авіаційних ударів в районах Хромового, Кліщіївки, Ступочок, Диліївки, Олександро-Шультиного та Нью-Йорка Донецької області. 

Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Тихонівка, Часів Яр, Кліщіївка, Біла Гора, Предтечине та Північне Донецької області.


Також сьогодні вночі росіяни завдали масованого удару по Україні, який розділився на кілька хвиль. Сили оборони знищили 30 крилатих ракет і 27 ударних дронів. У першій хвилі, увечері 5 серпня, ворог застосував 14 крилатих ракет морського базування «Калібр» і три аеробалістичні ракети Х-47 «Кинджал». 12 із 14 «Калібрів» було знищено протиповітряною обороною. Що стосується «Кінджалов», інформацію Генштаб не оприлюднює.

У ніч на 6 серпня ворог продовжив атакувати ударними БпЛА «Shahed» з південно-східного напрямку, крилатими ракетами «Калібр» – з акваторії Чорного моря та крилатими ракетами Х-101/Х-555 - з літаків стратегічної авіації Ту-95МС з району Каспію.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено усі 27 ударних БпЛА «Shahed-136/131», 5 із 6 ракет «Калібр» (друга хвиля) та 13 із 20 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х555.

Загиблі на Донеччині

За 5 серпня загинули двоє жителів Донецької області: в Нью-Йорку і Торському. Ще двоє жителів Нью-Йорка поранені, повідомляється вранці 6.08 в зведенні ДонОВА.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ