У Костянтинівці одну людину поранено, місто обстріляли тричі за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку за добу обстріляли тричі: одну людину поранено

19 серпня 2024, 10:49 | Надзвичайні події | Костянтинівка 933
Поділитися:
Костянтинівку за добу обстріляли тричі: одну людину поранено
За 18 серпня внаслідок обстрілів загинули 3 мешканці Донецької області: у Мирнограді, Торецьку та Розливі, повідомляє ДонОВА. Ще 9 людей в області за добу зазнали поранень.

Публікуємо офіційне зведення по області на ранок 19 серпня від поліції та ДонОВА.

Волноваський район

По селу Розлив росіяни вдарили з РСЗВ «Торнадо-С» – вбили людину, ще одну поранили. Пошкоджено 7 приватних будинків, автомобіль, лінію електропередач, повідомили в поліції.

Покровський район

У Гірнику Курахівської ТГ поранено людину, пошкоджено інфраструктурний об'єкт; у Курахівці пошкоджено 10 приватних будинків та 3 двоповерхівки. У Новоукраїнці Покровської ТГ поранено 4 людей, пошкоджено будинок. У Торецькому Шахівської ТГ пошкоджено підприємство. Гродівська ТГ знаходиться під постійним артилерійським вогнем. 

П'ять разів ворог обстріляв Мирноград – авіабомбою «КАБ-500» з модулем УМПК, РСЗВ «Смерч», артилерією та дроном. Один мирний житель загинув та один отримав поранення. Пошкоджено 19 приватних будинків, адмінбудівлі та нежитлові приміщення, автомобіль.

Краматорський район

У Новому Лиманської ТГ пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено приватний будинок, 3 інфраструктурні об'єкти внаслідок обстрілу з артилерії.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів за останню добу.

"18.08.2024 в період часу із 11.20 по 11:35 російські окупанти здійснили обстріл по місту Костянтинівці, влучання прийшлися по території одного з мікрорайонів міста та території одного з заводів. В результаті обстрілу пошкоджено 4 гаражних приміщення. Поранених та загиблих на місці не виявлено.

18.08.2024 о 13:00 рф здійснили обстріл по м. Костянтинівка влучивши по підстанції, в результаті пошкоджено одну вежу громовідвід.

18.08.2024 о 18.20 окупанти в черговий раз здійснили обстріл місту Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено фасад приватного будинку, лінію електромережі ДТЕК. Поранено одну цивільну особу", — повідомили у МВА.

Бахмутський район

У Торецьку 1 особа загинула та 1 поранена. У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та 4 господарські будівлі. У Сіверській ТГ пошкоджено 2 будинки: у Серебрянці та Дронівці.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ