У Костянтинівці є загиблий та поранені внаслідок обстрілу 5 вересня | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку сьогодні атакували КАБами та артилерією: Кількість поранених збільшилась

5 вересня 2024, 13:16 | Надзвичайні події | Костянтинівка 825
Поділитися:
Костянтинівку сьогодні атакували КАБами та артилерією: Кількість поранених збільшилась
Последствия удара по Константиновке 5.09

Сьогодні вранці по Костянтинівці російські війська завдали кількох ударів. Внаслідок обстрілів одна людина загинула і двох поранено.

Про це повідомили у Донецькій ОВА.

"Сьогодні вранці росіяни скинули на місто дві керовані авіабомби та обстріляли його з артилерії. Пошкоджено 24 приватні будинки, підприємство, 2 нежитлові будівлі, 3 лінії електропередач та 2 автомобілі", — повідомили в адміністрації.

На допомогу пораненим одразу прибули парамедики. 

Пізніше прокуратура Донецької області опублікувала інформацію про збільшення кількості поранених внаслідок атаки до шести.

"5 вересня 2024 року російська армія декілька разів обстрілювала м. Костянтинівка зі ствольної артилерії. Внаслідок влучання снаряду по території домоволодіння загинув 74-річний місцевий житель. Поранення отримали 4 чоловіків віком від 25 до 52 років. Вони перебували неподалік одного з місцевих магазинів. У них діагностовано осколкові поранення.  

Також ворог наніс по населеному пункту авіаудар, попередньо, використавши «КАБ-500» з УМПК. Тілесні ушкодження дістали двоє 37 і 68-річних громадян. Потерпілим з мінно-вибуховими травмами й переломом надано медичну допомогу", — йдеться у повідомленні прокуратури.

Фото руйнувань:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ