В Іллінівській ТГ від розриву артснаряду загинула людина: Зведення за добу по об | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку російська армія тричі обстріляла з артилерії — поліція

4 жовтня 2024, 10:58 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Лиман 399
Поділитися:
Костянтинівку російська армія тричі обстріляла з артилерії — поліція

За 3 жовтня загинули двоє мешканців області: у Старій Миколаївці Іллінівської ТГ та Кремінній Балці. Ще 5 людей отримали поранення: четверо у Покровську та один у Торецьку. Публікуємо зведення по Донеччині за останню добу від ДонОВА, поліції та місцевих адміністрацій.

Покровський район. У Курахівці пошкоджено адмінбудівлю, у Степанівці пошкоджено 2 будинки, в Успенівці пошкоджено 3 будинки та підприємство. На Покровськ росіяни скинули 6 авіабомб, поранено 4 особи, пошкоджено 6 будинків, магазин та виробниче приміщення. Кремінну Балку окупанти атакували з артилерії – вбили людину.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено будинок, магазин та лінію електропередач. Місто атакували сьогодні після опівночі із РСЗВ «Смерч». Пошкоджено 2 будинки у Зарічному, 2 у Закотному та 1 у Торському. 

У Старій Миколаївці Іллінівської ТГ внаслідок розриву артснаряду загинула людина, пошкоджено два приватні будинки. Ще 2 об'єкти пошкоджені в Клебан-Бику ударом бомби «КАБ-250» з модулем УМПК та 1 у Калиновому. 

Костянтинівку російська армія тричі обстріляла з артилерії – пошкоджено три багатоквартирні будинки, авто, тепломережу. У Нововодмитрівці — господарську споруду. 

Костянтинівська адміністрація опублікувала хронологію обстрілів громади.

"03.10.2024 року о 01.00 російські окупанти здійснили удар керованою авіаційною бомбою по Новодмитрівському старостинському округу, в результаті чого пошкоджено фасад господарського приміщення. Постраждалі відсутні.

03.10.2024 об 11.35 окупанти обстріляли місто Костянтинівку. Пошкоджено фасад багатоквартирного будинку, 2 легкових автомобіля.
03.10.2024 о 13:40 відбувся ворожий обстріл по місту Костянтинівці, в результаті чого пошкоджено фасад багатоквартирного будинку, лінія тепломережі ДТКЕ. Постраждалі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Неліпівка, Іванопілля, Ол.Шультине, Диліївка, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Віролюбівка, Білокузьминівка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Новодмитрівка, Стінки (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомляється на сторінці місцевої адміністрації.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 11 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, адмінбудівлю та нежитлову споруду.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ