На Донеччині 17 поранених за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку росіяни обстріляли артилерією та дроном — поліція

21 вересня 2024, 11:04 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Добропілля, Лиман 2754
Поділитися:
Костянтинівку росіяни обстріляли артилерією та дроном — поліція

За 20 вересня росіяни поранили 17 мешканців Донеччини: 5 у Костянтинівці, 3 в Андріївці, 2 у Дружківці, Богоявленці та Новоукраїнці, 1 у Торецьку, Мирнограді та Селидовому. Всього за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 757 людей, у тому числі 150 дітей.

Публікуємо оперативну інформацію по області станом на ранок 21 вересня від Донецької ОВА, поліції та місцевих адміністрацій. 

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади 2 людини поранено, зруйновано 2 будинки, ще 7 пошкоджено; у Новоукраїнці поранено 2 людини.

Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено 3 будинки у Трудовому та 1 у Ганнівці. П'ять атак витримав Покровськ, місто обстрілювали дронами та бомбою «ФАБ-250» із модулем УМПК. Пошкоджено 4 приватні будинки, ринок, автомобіль, об'єкт інфраструктури. По Мирнограду Росія вдарила дроном і артилерією – є поранений, пошкоджено три приватні будинки.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади зруйновано 2 будинки. У Костянтинівці поранено 5 людей, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 10 торгових павільйонів, магазин, адмінбудівлю, 4 автомобілі, лінію електропередач і газопровід, повідомили в ДонОВА.

У поліції додали, що Костянтинівку росіяни обстріляли артилерією та дроном. У міській адміністрації опублікували хронологію ворожих обстрілів.

"20.09.2024 в період часу з 09:50 по 10:25 російські окупанти здійснили обстріл по місту Костянтинівці, внаслідок чого пошкоджено 7 фасадів багатоквартиних будинків, лінія електромережі ДТЕК, 10 торгових павільйонів, газопровід, 4 легкові автомобілі. Поранено 5 цивільних осіб.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомила Костянтинівська МВА.

На Дружківку ворог скинув авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК - травмовано двох мешканців, руйнування отримали багатоквартирний та два приватні будинки, адмінбудівлю, котельню, гараж, автомобілі. 


Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 20 приватних будинків і багатоповерхівка.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ