По Костянтинівці били з артилерії, поранено місцеву мешканку | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку обстріляли з артилерії, поранено жінку: Зведення по області

18 вересня 2024, 10:48 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 1458
Поділитися:
Костянтинівку обстріляли з артилерії, поранено жінку: Зведення по області
Последствия обстрела Константиновки
За 17 вересня в результаті обстрілів поранено 1 жителя Донеччини — у Костянтинівці. Оперативне зведення по області публікує ДонОВА та поліція.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено інфраструктурний об'єкт і приватний будинок; 6 будинків пошкоджено в Дачному, ще 1 — у Веселому Гаю. У Рівному Мирноградської громади пошкоджено адмінбудівлю. Пошкоджені будинки у Гродівці і Миролюбівці.

Краматорський район. У Закітному Лиманської громади зруйновано будинок. У Дружківці пошкоджено адмінбудівлю і 2 промислові будівлі. По Костянтинівці росіяни вдарили з артилерії – поранили цивільну особу, пошкодили 4 багатоквартирних будинки.

У Костянтинівській адміністрації повідомили хоронологію ударів по місту та громаді.

"17.09.2024 в період часу з 13:45 по 14:00 російські окупанти здійснили обстріл міста Костянтинівка. В результаті обстрілу пошкоджено 4 фасади багатоквартирних будинки. Поранено одну цивільну жінку.

17.09.2024 о 14:30 ворог здійснив обстріл із БПЛА типу "Камікадзе" по Іванопільському старостинському округу, в результаті чого пошкоджено лінію газопроводу. Поранених та загиблих на місці не виявлено", — повідомили у МВА.




Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 13 приватних будинків та 3 промислові будівлі. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ