Костянтинівку обстріляли з артилерії: один поранений, пошкоджено три б | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку обстріляли з артилерії: один поранений, пошкоджено три багатоповерхівки

29 серпня 2024, 11:11 | Надзвичайні події | Костянтинівка 1782
Поділитися:
Костянтинівку обстріляли з артилерії: один поранений, пошкоджено три багатоповерхівки

За 28 серпня внаслідок російських обстрілів загинули 5 жителів Донеччини: 4 в Ізмайлівці та 1 у Лисівці. Ще 6 людей отримали поранення: 2 у Ніконорівці, 2 у Часовому Яру, 1 у Щербинівці та 1 у Костянтинівці, повідомляє ДонОВА.

Також публікується оперативна ситуація по області станом на ранок 29 серпня. Від обстрілів постраждали чотири райони області.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено адмінбудівлю та 2 будинки. 

Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки; ще 1 будинок пошкоджено в Іллінці. Мирноград під постійними артилерійськими та ракетними ударами. Обстріляно Мар'їнську та Гродівську громади. 

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 10 будинків: 4 у Торському, 4 у Зарічному та 2 у Ямполі. У Никонорівці Миколаївської громади поранено 2 людей. В Іллінівській громаді пошкоджено 3 об'єкти: 1 у Гнатівці та 2 у Старій Миколаївці. Костянтинівку обстріляли з артилерії, травмовано людину, пошкоджено три багатоквартирні будинки, магазин, два авто.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу.

"28.08.2024 у період з 10:10 до 10:30 стався обстріл лівобережної частини міста. Внаслідок обстрілу пошкоджено 3 багатоповерхові будинки, магазин, 2 автомобілі. Отримав поранення 1 цивільний", - повідомляє МВА.


Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків та промислову будівлю. Є поранений у Щербинівці, руйнування отримали два приватні будинки.

Повідомляється, що лише за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3405 осіб, у тому числі 349 дітей.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ