Костянтинівку атакували бомбою «ФАБ-250» із модулем УМПК — поліція | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку атакували бомбою «ФАБ-250» із модулем УМПК — поліція

25 жовтня 2024, 11:02 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка 2214
Поділитися:
Костянтинівку атакували бомбою «ФАБ-250» із модулем УМПК — поліція
Фото: полиция

За 24 жовтня внаслідок російських обстрілів загинули 5 жителів Донеччини: 2 в Олексієво-Дружківці, 2 у Зеленому та 1 у Даченському. Ще 1 особа в Олексієво-Дружківці отримала поранення.

Війська Росії завдали 2718 ударів по лінії фронту і житловому сектору, повідомляє поліція на ранок 25 жовтня. Попадання зафіксовано у 8 населених пунктах: містах Костянтинівка, Краматорськ, селищі Олексієво-Дружківка, селах Андріївка, Даченське, Зелене, Розлив, Стінки.

Костянтинівку війська РФ атакували бомбою «ФАБ-250» із модулем УМПК – пошкоджено АЗС, цивільне авто, електромережу, повідомили в поліції. У міській адміністрації уточнюється, що авіаудару було завдано по околиці міста Костянтинівка о 16:45, постраждалих цивільних немає. Крім того, вчора з 14:00 до 16:00 стався ворожий обстріл по Новодмитрівському старостинському округу, внаслідок чого пошкоджено 3 приватні житлові будинки, вантажівку. Постраждалих немає. Також у зведенні поліції повідомляється про три пошкоджені приватні будинки та автомобіль у Стінках.

Відомо також, якою зброєю вчора противник атакував "Нову Пошту" в Олексієво-Дружківці: росіяни скинули дві бомби «УМПБ Д-30СН». Нагадаємо, загинули двоє молодих братів, одна людина поранена. Крім поштового відділення пошкоджено адмінбудівлю, 4 магазини, кіоск та 4 цивільні авто.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ