В Іллінівській ТГ пошкоджено 8 об'єктів: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці вдарили з артилерії, пошкоджено будинок

21 липня 2024, 13:02 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 777
Поділитися:
По Костянтинівці вдарили з артилерії, пошкоджено будинок

За 20 липня в результаті російських обстрілів поранено 8 жителів Донеччини: 2 у Часовому Яру, 2 у Торецьку, по 1 у Лимані, Ямполі, Сіверську, Селидовому.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 21 липня повідомляє Донецька ОВА та поліція.

Покровський район

У Кураховому обстріляно приватний сектор та територію агропідприємства, у Вовченці — промзону. У Селидовому поранено людину, пошкоджено підприємство та авто внаслідок удару дроном.

У Покровській ТГ пошкоджено 30 приватних будинків, 7 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі, 2 промислові будівлі, нежитлове приміщення та 17 автомобілів. По Покровську та Першому Травня війська Росії випустили 11 ракет із ЗРК "С-300".

Краматорський район

По Лиману окупанти вдарили чотирма бомбами «КАБ-250», поранено людину, пошкоджено адмінбудівлю, 2 підприємства та інфраструктурний об'єкт; в Ямполі поранено людину, зруйновано 3 будинки, 2 господарські будівлі та гараж. В Іллінівській громаді пошкоджено 8 об'єктів: 4 в Олександро-Калиновому та 4 у Зорі. 

У Костянтинівці пошкоджено будинок. У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу.

"20.07.2024 о 07:00 стався ворожий обстріл зі ствольної артилерії по місту Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 1 приватний будинок. Постраждалих немає", — повідомили у МВА.

Бахмутський район

У Часовоярській громаді поранено 2 особи, пошкоджено 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та нежитлову будівлю. У Торецьку поранено 2 особи, пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт.

У поліції повідомили, що на Торецьк росіяни скинули 13 бомб.

"На Торецьк росія скинула 13 авіабомб "КАБ-250", а також місто знаходилося під обстрілом артилерії. Двоє мешканців травмовано, пошкоджено три багатоквартирні та 6 приватних будинків, торгове приміщення, об'єкт транспортної інфраструктури", - повідомили поліцейські.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ