У Донецькій області за добу поранено трьох людей — у Покровську | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці вчора вдарили КАБом: Наслідки атаки

17 вересня 2024, 10:42 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 879
Поділитися:
По Костянтинівці вчора вдарили КАБом: Наслідки атаки

За 16 вересня в результаті обстрілів поранено 3 мешканців Донеччини — у Покровську. Публікуємо оперативну ситуацію по області станом на ранок 17 вересня від ДонОВА та поліції.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади пошкоджено 23 приватні будинки. 

Покровський район. У Кураховому поранено 2 особи, пошкоджено багатоповерхівки, 23 приватні будинки та інфраструктурний об'єкт. На Мирноград Росія скинула дві керовані авіабомби «ФАБ-250» з модулем УМПК – пошкоджено три приватні будинки, два підприємства. Покровськ росіяни обстріляли дронами та артилерією – поранили трьох цивільних осіб, пошкодили дві адмінбудівлі.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено 3 нежитлові будівлі, у Зарічному — зруйновано будинок. У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівки, приватний будинок та об'єкт інфраструктури. Як повідомляє міська адміністрація по місту ударили КАБом.

"16.09.2024 о 12:08 російські окупанти завдали авіаудару КАБ-250 по м. Костянтинівка, внаслідок чого пошкоджено фасад багатоквартирного будинку, фасад котельні навчального закладу, фасад приватного будинку. Постраждалих немає", — повідомляється на сторінці Костянтинівської МВА.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 багатоповерхівки та 2 приватні будинки. У Часовоярській громаді пошкоджено 14 приватних будинків, багатоповерхівку та нежитлове приміщення.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ