Доба у Костянтинівці пройшла під звуки Торнадо – звіт по Донеччині від обласної | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка постраждала від Торнадо – ситуація за добу по Донеччині

7 березня 2023, 10:32 | Надзвичайні події | Костянтинівка 8907
Поділитися:
Костянтинівка постраждала від Торнадо – ситуація за добу по Донеччині

Увечері 6 березня росіяни обстріляли з Торнадо Костянтинівку — поранили 2 людини, пошкодили школу, 4 багатоповерхівки, приватний будинок, численні гаражі і автомобілі.

Минула доба в Костянтинывській громаді пройшла неспокійно:

- 06.03.2023 о 14:00  в Новодмитрівському старостинському окрузі в результаті ворожого обстрілу поранень зазнала 1 особа;

- 06.03.2023 о 17:10  в результаті ворожого обстрілу м. Костянтинівка пошкоджено магістральний газопровід, будівля інфраструктури,  4 багатоквартирних житлових будинки, 1 приватний житловий будинок,  4 приватних гаража; 9 легкових автомобілів. Постраждалих немає;

- 06.03.2023 о 23:00  внаслідок ворожого артилерійського обстрілу м. Костянтинівка постраждало 2 особи. Пошкоджено приватний житловий будинок.

Детальні обставини подій та обсяги руйнувань з’ясовують.

На Донецькому напрямку інтенсивний вогонь ворог вів в Очеретинській громаді: пошкоджено щонайменше 5 будинків у Нетайловому та Тоненькому, зранку відбулись авіаракетні удари по Ласточкиному та Орлівці і артобстріли по Красногорівці та Кам'янці.

Вночі росіяни обстріляли з артилерії Карлівку Новогродівської ТГ, пошкодили інфраструктурний об'єкт. В Авдіївці вночі тривали хаотичні обстріли, а на ранок відбулися 2 масовані артобстріли та авіаракетний удар — влучання у житлові квартали. У Мар'їнській ТГ під вогонь потрапили Мар'їнка, Красногорівка, Побєда і Костянтинівка.

На Горлівському напрямку 3 людини поранено і 3 будинки пошкоджено в Торецькій громаді. У Соледарській громаді зруйновано будинок у Міньківці, під обстрілами Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Никифорівка, Федорівка, Васюківка і Роздолівка. Гучно було у Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 5 будинків у Переїзному Званівської громади, зафіксовано 8 обстрілів Торського і Зарічного Лиманської громади.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 7.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі