Зведення по Донецькій області: За добу четверо загиблих, 19 поранених | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка пережила 6 ударів, завданих трьома ФАБАми, артилерією та дронами — поліція

26 вересня 2024, 10:54 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 2334
Поділитися:
Костянтинівка пережила 6 ударів, завданих трьома ФАБАми, артилерією та дронами — поліція

За 25 вересня внаслідок обстрілів загинули 4 мешканців Донецької області: 2 у Краматорську, та 1 у Гірнику та Дронівці. Ще 19 людей отримали поранення. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 26 вересня публікує Донецька ОВА.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено будинок, ще 1 — у Торському; у Зарічному зруйновано 3 будинки. В Оріхуватці Миколаївської громади пошкоджено інфраструктурний об'єкт. В Іллінівській громаді пошкоджено 13 об'єктів: 10 у Тарасівці і 3 в Олександро-Калиновому.

У Краматорську 2 загиблих та 16 поранених, пошкоджено 2 багатоповерхівки, магазини, автомобілі. 

"На Краматорськ росіяни скинули дві бомби «ФАБ-250» з модулями УМПК – вбили двох мирних жителів: 87-річну жінку та 50-річного чоловіка. Поранено 16 цивільних осіб, у тому числі троє дітей: 15-річний хлопець та дві дівчинки 4 та 10 років (дочки загиблого чоловіка). Пошкоджено 19 багатоквартирних будинків та 13 цивільних автомобілів", — повідомили у поліції.


У Костянтинівці поранено 2 особи, пошкоджено 2 багатоповерхівки, адмінбудівлю та магазин. За інформацією поліції, Костянтинівка пережила 6 ударів, завданих трьома ФАБами, артилерією та дронами. У Костянтинівській адміністрації опублікували хронологію ворожих обстрілів за останню добу:

"25.09.2024 в період часу із 10:40 по 11:30 окупанти здійснили комбінований удар по території міста Костянтинівка, за результатом чого пошкоджено 2 фасади багатоквартирних будинків, фасад магазину, фасад адмінбудівлі ДСНС, 6 цивільних автомобілів. Поранено 2 особи.

25.09.2024 о 14.00 російські окупанти здійснили обстріл околиць міста Костянтинівка.

Протягом доби під ворожими обстрілами перебували села Біла Гора, Ол. Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Предтечине, Ступочки, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — йдеться на сторінці міської адміністрації.

Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 4 будинки, у Богоявленці — 3 знищено та 10 пошкоджено. 

Покровський район. У Гірнику Курахівської громади 1 людина загинула і 1 поранена. У Білицькому Добропільської громади пошкоджено 2 багатоповерхівки і інфраструктурний об'єкт. У Покровській громаді пошкоджено підприємство і будинок. Під постійними обстрілами Мар'їнська і Гродівська громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, 3 багатоповерхівки і нежитлова будівля. У Дронівці Сіверської громади загинула людина, пошкоджено будинок. У Торецьку поранено людину, пошкоджено багатоповерхівку.

Повідомляється також, що за добу росіяни 28 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 1504 особи, у тому числі 56 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ