Костянтинівка: Куди звертатися для оформлення допомоги постраждалим | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка: Куди звертатися для оформлення допомоги постраждалим

7 вересня 2023, 19:20 | Офіційно | Костянтинівка 2820
Поділитися:
Костянтинівка: Куди звертатися для оформлення допомоги постраждалим
Константиновка 07.09. Фото - Новости Донбасса

Костянтинівська міська військова адміністрація повідомила, куди можуть звернутися постраждалі або рідні постраждалих в результаті російської атаки 6.09.

"Костянтинівська міська військова адміністрація нагадує, що з приводу оформлення допомоги постраждалим мешканцям громади постраждалі, чи родичі постраждалих мають звернутися до управління соціального захисту населення. Телефон для довідок 0505862449", - йдеться в повідомленні.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету громади мають право звернутись до управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради наступні категорії:

- особи, у разі отримання поранень внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України,

- члени сім’ї першого ступеня споріднення, у зв’язку із загибеллю цивільної особи. Право на отримання допомоги за загиблого має особа, яка була зареєстрована або фактично мешкала із загиблою особою на території Костянтинівської міської територіальної громади.

Нагадаємо, в поліції повідомили точну кількість загиблих після огляду останків тіл - 16. Поранених - 33 людини. Раніше в МВС помилково повідомляли про 17 жертви.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ