Одна загибла та п’ятеро поранених: Росіяни обстріляли Костянтинівку та Авдіївку | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка та Авдіївка зазнали обстрілів – є загибла та поранені

13 березня 2023, 17:52 | Надзвичайні події | Костянтинівка 6219
Поділитися:
Костянтинівка та Авдіївка зазнали обстрілів – є загибла та поранені

Одна людина загинула, щонайменше п'ятеро поранені в результаті ракетного обстрілу Авдіївки російськими окупантами. Ворог випустив по місту дві ракети – одна з них потрапила в будівлю школи, де знаходився гуманітарний пункт.

Ще п'ять цивільних поранені в Костянтинівці – її росіяни обстріляли реактивними системами залпового вогню « Ураган ». Поліція оприлюднила фото, як парамедиків допомагають врятувати 79-річну поранену мешканку. В результаті російського обстрілу жінка отримала важкі травми ніг і грудної клітини.



Через обстріл окупантами Авдіївки і Костянтинівки прокуратурою розпочато розслідування.

При процесуальному керівництві Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування в кримінальних виробництвах за фактами порушення законів і звичаїв війни ( ч. Ч. 1, 2 ст. 438 КК України ).

За даними слідства, 13 березня 2023 року окупаційні війська РФ зі стовбурної артилерії і реактивних систем залпового вогню « Ураган » обстріляли міста Авдіївка і Костянтинівку.

В результаті атак в Авдіївці загинула 46-річна жінка, ще п'ятеро жителів Костянтинівки у віці від 25 до 73 років – четверо чоловіків і одна жінка – отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. В даний час їм надається кваліфікована медична допомога.

Руйнування зазнали приватні домоволодіння, багатоповерхівки, господарські будівлі, автомобілі, а також асфальтове покриття.

На місцях працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники.












Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі