Ситуація у Костянтинівській громаді 28 лютого | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка 28 лютого: Обстріли, підвезення води

28 лютого 2024, 10:34 | Офіційно | Костянтинівка 3996
Поділитися:
Костянтинівка 28 лютого: Обстріли, підвезення води

Костянтинівська міська адміністрація повідомила про обстріли за минулу добу та обстановку у громаді.

27.02.2024 об 11:45 стався ворожий обстріл із ствольної артилерії Предтечинського старостинського округу. Інформація про руйнування не надходила, поранених та загиблих на місці не виявлено. 

Крім того, територія громади зазнала ворожих обстрілів у районі населених пунктів Предтечине, Ступочки, Маркове, Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Новодмитрівка, Миколаївка (відкрита територія). Інформація про руйнування та постраждалих не надходила. 

Працює п'ять пунктів, де можна набрати питну воду: ЗЗДО «Попелюшка», міська школа мистецтв, заклад дошкільної освіти №9 «Оленка», заклад дошкільної освіти №17 «Колобок», заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №8, (з зворотного боку будівлі). 

Технічну воду підвезуть за адресами:

– по вул. Волховська-Адлерська, Волховська-Гомельська, Волховська-Ярославська, Волховська-Ташкентська, Волховська-Камєновата, Волховська-Транспортна, Волховська-Вокзальна, Волховська-Арзамаська, Волховська-Павлодарська, Волховська-Актюбінська, Волховська-Акмолінська, Волховська-Кустанайська, Волховська-Київська, Самаркандська-Адлерська, Самаркандська-Гомельська, Самаркандська-Ярославська, Самаркандська-Ташкентська, Самаркандська-Вокзальна, Самаркандська-Арзамаська, Самаркандська-Павлодарська, Самаркандська-Актюбінська, Самаркандська- Акмолінська, Самаркандська-Кустанайська, Самаркандська-Київська, Самаркандська-Архангельська, Самаркандська-Костромська, Магістральна-Адлерська, Магістральна-Гомельська, Магістральна-Ярославська, Магістральна-Ташкентська, Магістральна-Камєновата, Магістральна-Транспортна, Магістральна-Вокзальна, Магістральна-Арзамаська, Магістральна-Павлодарська, Магістральна-Актюбінська, Магістральна-Акмолінська, Магістральна-Кустанайська, Магістральна-Київська.

28.02.2024 та 29.02.2024 у пунктах видачі благодійної допомоги здійснюватиметься довидача продуктових наборів за лютий 2024 року тим, хто за якимись обставинами не зміг прийти свого дня.

Мешканцям громади, будинки яких постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна за телефоном: 0994635107 з понеділка до п'ятниці з 9.00 до 16.00. 

З питань евакуації звертатись за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883. 



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ