Комунальники Костянтинівки звертаються до власників порожніх квартир і їх сусіді | ZI.ua
Акция закончилась

Комунальники Костянтинівки звертаються до власників порожніх квартир та їх сусідів

18 серпня 2023, 12:15 | ЖКГ | Костянтинівка 39030
Поділитися:
Комунальники Костянтинівки звертаються до власників порожніх квартир та їх сусідів

В результаті обстрілу Костянтинівки з боку російських окупантів руйнується інфраструктура і житлові будинки. Комунальним підприємством «Служба єдиного замовника» на початку осінньо-зимового сезону 2023-2024 проводиться інвентаризація будинків, які знаходяться на балансі. В процесі інвентаризації виявлено дуже багато вибитих вікон у квартирах, до яких немає доступу. У зв'язку з чим комунальники звертаються до власників порожніх квартир і їх сусідів.

"Зазначимо, що квартири, в яких пошкоджено цілісність, негативно впливатимуть на повноцінний початок опалювального сезону та своєчасний запуск системи опалення в багатоквартирних будинках.

Звертаємося до мешканців багатоквартирних будинків! Просимо вас звернути увагу на квартири, що розташовані поруч із вами, та господарі яких у зв’язку з воєнним станом евакуювалися до більш безпечних місць, і забезпечити працівникам КП «СЄЗ» доступ до житлових приміщень з метою закриття вибитих вікон та поточного ремонту систем опалення та водопостачання.

Мешканців, які евакуювалися, просимо перевірити цілісність квартир через родичів, знайомих, сусідів. У разі пошкодження вашого житла передати ключі та забезпечити доступ працівникам КП «СЄЗ» для проведення ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні.

Телефони для довідок: 095-362-11-68 050-594-43-53


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ