Комунальники Костянтинівки закінчують підготовку до опалювального сезо | ZI.ua
Акция закончилась

Комунальники Костянтинівки закінчують підготовку до опалювального сезону

17 жовтня 2023, 11:55 | ЖКГ | Костянтинівка 4851
Поділитися:
Комунальники Костянтинівки закінчують підготовку до опалювального сезону
"Пункт несокрушимости", Константиновка, Донецкая область. Фото: Суспильне

В Костянтинівці майже завершена підготовка до опалювального сезону. Готові на 90%, повідомив начальник МВА Олексій Рослов журналістам Суспільного.

У місті продовжують облаштовувати "пункти незламності": готують котельні, завозять дрова і брикети для опалення, встановлюють генератори і польові кухні. 

В одному з таких пунктів вже готовий до роботи котел. Також встановили генератор на 22 кВт, його потужності вистачить і для роботи котельні, і для живлення всього приміщення, розповідає кочегар Олексій.

"Наші двухконтурние котли вже готові до опалювального сезону, почищені, підготовлені, система заповнена. До зими ми готові, забезпечені паливом. У брикетах зберігаються дрова", - говорить чоловік.


Біля "пункту незламності" є водоочисна система: тут жителі міста можуть цілодобово брати воду.

"Водоочисна система виробляє 700 літрів очищеної води на годину. Оснащена двома вугільними фільтрами, дві мембрани. Працює як годинник. Люди задоволені, вода смачна", — говорить Олексій.




У цьому пункті встановили польову кухню, де можна готувати на сотню людей.

"Кухня розрахована одноразово на 100 чоловік. Піч розпалюється дровами, ми вже їх заготовили трохи і будемо ще заготовлювати", - говорить волонтер Ольга.




Також сюди жителі Костянтинівки приходять за гуманітарною допомогою. 




В даний час в Костянтинівці залишаються близько 42 тисяч людей, каже начальник Костянтинівської МВА Олексій Рослов. До повномасштабного російського вторгнення в місті жили 73 тисяч осіб. Рослов нагадує жителям про необхідність евакуюватися.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ