Коли до ладу доведуть райони Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Коли у районах Костянтинівки наведуть порядок

12 травня 2023, 17:02 | ЖКГ | Костянтинівка 5112
Поділитися:
Коли у районах Костянтинівки наведуть порядок

Представники Костянтинівської міської військової адміністрації за результатами публікацій у своїх офіційних каналах спостерігають надходження від місцевих мешканців зауважень щодо впорядкування територій тих чи інших мікрорайонів міста. Вказані об’єкти включають до планів роботи комунальних підприємств та виконують такі завдання.

Проте адміністрація також звертається до керівників підприємств, фізичних осіб підприємців та інших суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, з проханням долучатися до проведення благоустрою прилеглих/закріплених територій в граничних межах підприємств, магазинів, кіосків, павільйонів, торгових точок та підтримувати їх постійно в належному санітарному та естетичному стані.

Також запрошує долучатися небайдужих мешканців міста та підтримувати порядок на прибудинкових територіях, біля своїх домівок. Окремо зауважують, що існує величезна заборгованість мешканців громади перед комунальними підприємствами.

Так, перед комунальним підприємством «Комунтранс» громадяни заборгували 23 млн грн. За квітень 2023 року підприємство отримало лише 30% надходжень за вивезення сміття.

Комунальне підприємство «Служба єдиного замовника» не отримало оплату від місцевих мешканців за надані послуги в сумі 106 млн грн. За квітень 2023 року мешканці громади сплатили підприємству лише 18% .

Не дивлячись на це, комунальні служби продовжують вести щоденно роботи по впорядкуванню все нових та нових територій. Крім робіт, які вони проводять з покосу трави в межах міста, розпочато роботи по покосу трави на території міських кладовищ.

Поки Збройні сили України мужньо протистоять агресору, комунальні служби оперативно проводять роботи по ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Продовжують ліквідовувати стихійні сміттєзвалища. Вирішують поточні питання, які виникають в роботі системи водопостачання та каналізації в багатоквартирних будинках. Проводять роботи по ремонту асфальтового покриття.



Комунальне підприємство « Служба єдиного замовника » не отримало оплату від місцевих жителів за надані послуги в сумі 106 млн грн. За квітень 2023 року жителі громади оплатили підприємству всього 18% від необхідної суми.

Незважаючи на це, комунальні служби продовжують вести щодня роботи з упорядкування нових і нових територій. Крім робіт, що проводяться по покоїв трави в межах міста, розпочато покіс на території міських кладовищ.

Поки Збройні сили України мужньо протистоять агресору, комунальні служби оперативно проводять роботи по ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Продовжують ліквідувати стихійні звалища. Дозволяють поточні завдання, що виникають в роботі системи водопостачання та каналізації в багатоквартирних будинках. Проводять роботи по ремонту асфальтового покриття.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі