Обстановка у громаді Костянтинівки: Коли повернуть світло місцевим мешканцям | ZI.ua
Акция закончилась

Коли повернуть світло до Костянтинівки – обстановка у громаді

15 грудня 2023, 11:09 | ЖКГ | Костянтинівка 6138
Поділитися:
Коли повернуть світло до Костянтинівки – обстановка у громаді

Згідно з повідомленням Костянтинівської міської військової адміністрації, інформації щодо обстрілів на території громади не надходило. З приводу руйнувань та медичною допомогою ніхто не звертався. Тривають аварійно-відновлювальні роботи з електропостачання.

Вночі, 15.12.2023, о 3:10 сталося аварійне відключення ПЛ-110 кВ, яка живить м. Костянтинівку та колишній Костянтинівський район. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться, але ділянка на якій проводиться пошук місця пошкодження велика – десятки кілометрів.

Орієнтований час відновлення енергопостачання – о 17:00, 15.12.2023. Працівники ДТЕК докладають всіх зусиль, щоб світло з’явилося якомога скоріше.

Відсутня подача води до міста ВНС Біла Гора та Білокузьминівка. ВНС, що знаходяться в місті не працюють через відсутність світла. Водопостачання по місту відсутнє.

У зв’язку з погодними умовами усі комунальні служби громади працюють у посиленому режимі. Дороги та тротуари обробляють протиожеледними засобами. Проводять роботи з ліквідації завалених дерев.

Працює два пункти, де можна безкоштовно отримати воду 7 ступенів очистки: Костянтинівська міська школа мистецтв та ЗЗДО «Попелюшка».

Сьогодні, 15.12.2023, видача продуктових наборів здійснюється для осіб, які мають статус «ветеран праці», та не змогли отримати допомогу за своїм графіком.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ