Ще одне підвищення пенсій: в уряді назвали дату | ZI.ua
Акция закончилась

Коли мешканцям Костянтинівської громади збільшать пенсії

11 вересня 2024, 14:06 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 651
Поділитися:
Коли мешканцям Костянтинівської громади збільшать пенсії
Фото из открытых источников

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час прес-конференції розповів, коли в Україні відбудеться чергове підвищення пенсій, пише НП.

Шмигаль зазначив, що фінансової стійкості, яку вдалося досягти, навіть під час війни дозволила уряду зберегти всі соціальні виплати. Тому індексацію вдалося провести і в березні 2023 року, і за рік — у березні 2024-го.

У результаті у березні цього року пенсійні виплати українців зросли на 8% — середній розмір пенсії становив 5 816 гривень. Індексацію буде проведено і в березні 2025 року.

За словами прем'єр-міністра, рівень інфляції у липні цього року становив 5,4%. Шмигаль підкреслив, що економіка поступово відновлюється, і вже у другому кварталі цього року зростання ВВП склало 3,7%.

А розмір підвищення буде відомий навесні наступного року, коли фахівці визначать рівень інфляції та зростання заробітної плати за поточний рік.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ