Затримано чоловіка, що учинив вибух у житловій будівлі | ZI.ua
Акция закончилась

Кинув гранату, щоб налякати колишню – чоловіка затримано

19 грудня 2022, 16:11 | Кримінал | Добропілля 2130
Поділитися:
Кинув гранату, щоб налякати колишню – чоловіка затримано

Правопорушник намагався налякати колишню дружину і кинув гранату в під’їзд багатоповерхівки. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Відносно чоловіка відкрито два кримінальних провадження. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції ГУНП в Донецькій області.

На Донеччині від ворожих снарядів щодня гинуть і травмуються цивільні люди. Але деякі громадяни використовують зброю та боєприпаси у власних цілях, не замислюючись про наслідки таких вчинків. 

У вихідні до поліції Добропілля надійшло повідомлення про те, що в під’їзді багатоповерхівки стався вибух. На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Під час огляду поліцейські вилучили уламки вибухового пристрою - гранати.

Поліцейські негайно розпочали заходи щодо розшуку «підривника». Вже за кілька годин оперативники затримали порушника. Ним виявився 56-річний місцевий мешканець. Встановлено, що на першому поверсі мешкає колишня дружина зловмисника. Між екс-подружжям триває конфлікт, тож чоловік вирішив влаштувати вибух, щоб «провчити» жінку.

Поліцейські з’ясували, що гранату правопорушник знайшов пів року тому на смітнику та залишив собі.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі