У Костянтинівській громаді поранено ще одну людину | ZI.ua
Акция закончилась

Кількість поранених у Костянтинівській громаді збільшилася до шести: Зведення по області

11 червня 2024, 10:41 | Офіційно | Костянтинівка 3462
Поділитися:
Кількість поранених у Костянтинівській громаді збільшилася до шести: Зведення по області
Последствия авиаудара по Константиновке

Внаслідок російських обстрілів на Донеччині один загиблий — у Сергіївці. Ще 9 людей отримали поранення.

Про ситуацію в області на ранок 11 червня повідомили у Донецькій ОВА та поліції області.

У Покровському районі у Мар'їнській громаді з артилерії обстріляно Зоряне та Єлизаветівку. У Курахівській громаді пошкоджено підприємство у Новоселидівці, обстріляно Курахове, Курахівку, Гостре та Гірник. 

У Покровську поранено 2 людей. У поліції додали, що росіяни били по місту ракетами. Пошкоджено підприємство у Галицинівці Новогродівської громади. 

У Сергіївці внаслідок артилерійського удару загинув 52-річний чоловік.

У Краматорському районі у Лиманській громаді під вогнем Терни, Ямполівка та Зарічне. У Миколаївській громаді обстріляно промзону. 

У Костянтинівці поранено 5 осіб, пошкоджено 16 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі та 2 інфраструктурні об'єкти. 

У Костянтинівській адміністрації уточнили дані щодо обстрілу громади за останню добу.

10.06.2024 о 16:15 стався ворожий артилерійський обстріл с. Нелипівка, одна людина поранена. Пошкодження відсутні. Як повідомили журналісти Суспільного, поранення отримав 30-річний цивільний, який на момент обстрілу знаходився на власному городі.


10.06.2024 о 23:20 стався ворожий авіаудар КАБ-500 по житловій забудові міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 16 багатоповерхових будинків, адмінбудівлю, котельню, навчальний заклад, електротрансформатор. П'ять цивільних осіб отримали поранення.

Протягом доби під ворожим обстрілом також знаходилися сел. Маркове, Біла Гора, Диліївка, Ол.Шультіно (житлова забудова, попадання по раніше зруйнованими будинками) та околиці сел. Миколаївка, Предтечине, Подільське, Веролюбівка Червоне, околиці Червоного. Інформація про постраждалих не надходила.



У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 6 приватних будинків та 2 багатоповерхівки. У Торецьку пошкоджено 4 будинки та адмінбудівлю, ще 1 будинок пошкоджено у Щербинівці. 

Усього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 94 особи, у тому числі 11 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ