Що замовляють в фотосалонах жителі громади | ZI.ua
Акция закончилась

Хто сьогодні відвідує фотосалони в Костянтинівці

8 червня 2023, 15:43 | Офіційно | Костянтинівка 3600
Поділитися:
Хто сьогодні відвідує фотосалони в Костянтинівці
Фото - автора

Діти 60-х, 70-х років і старше добре пам'ятають походи в фотоательє. Дівчаткам пов'язували великі банти, хлопчиків наряджали в контрастні костюми. Портрети і сімейні фотографії дбайливо зберігали в альбомах.

Сьогодні в добу цифрових технологій все ми самі знімаємо сімейні свята і своїх близьких. Зберігаємо зазвичай фото в гаджетах і до послуг професійних фотографів вдаємося нечасто.

Однак бувають випадки, коли без відвідування фотосалона не обійдешся. Найчастіше це стосується фото на документи. Сьогодні в одному з таких салонів о 9:20 було дві людини. Їм потрібно було зробити фото на пенсійне посвідчення.

Чоловік, подивившись на свій портрет в комп'ютері, залишився задоволений. А ось женщіне.с першого разу її зображення не сподобалося Фотограф Олена « клацала » її кілька разів, поки клієнтка вибрала сподобався їй варіант.

Олена розповіла, що цей випадок не рідкість. Кожна жінка на фотографії хоче бути красивіше і молодше, і догодити часом буває дуже важко. Добре, що клієнт може вибирати з декількох варіантів.

За словами фотографа, багато константинівці, вибравши полюбилися кадри, замовляють кольорові портрети рідних в форматі А-4, щоб потім вставити в рамочку і повісити на стіну. Інші користуються послугами професіоналів при проведенні сімейних торжеств.

Так що фотоательє поки не пустують. А велика фотографія, наприклад, улюбленої дочки або внучки, що прикрашає стіну кімнати, багатьом городянам подобається більше її цифрового аналога.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ