За добу на Донеччині 10 людей отримали поранення, серед них 2 у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Хронологія обстрілів Костянтинівки та громади за добу

13 вересня 2024, 11:02 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Добропілля 1155
Поділитися:
Хронологія обстрілів Костянтинівки та громади за добу

За 12 вересня внаслідок обстрілів загинули 4 мешканці Донецької області: 3 у Віролюбівці та 1 у Красноярському. Ще 10 людей отримали поранення, серед них 2 у Костянтинівці. Оперативну ситуацію в області станом на ранок 13 вересня публікує Донецька ОВА.

Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено понад 5 будинків; у Курахівці пошкоджено будинок і адмінбудівлю; у Гірнику пошкоджено багатоповерхівку і приватний будинок; в Успенівці пошкоджено підприємство. У Покровську пошкоджено шляхопровід. У Красноярському Добропільської ТГ 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 4 будинки; у Білицькому 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 4 будинки і об'єкт інфраструктури.

Краматорський район. У Костянтинівці 2 особи поранено, пошкоджено 7 приватних будинків, лінію електропередач, газопровід та автомобіль; у Віролюбівці 3 особи загинули та 2 поранені, знищено 2 вантажівки. 

Костянтинівська адміністрація публікує хронологію обстрілів Костянтинівки та громади за останню добу.

"12.09.2024 о 09.10 ворог здійснив обстріл Віролюбівського старостинського округу. Внаслідок обстрілу пошкоджені 2 вантажні автівки "Червоного Хреста". Загинуло 3 та поранено 2 цивільні особи.

12.09.2024 о 09:20 російські окупанти здійснили обстріл приватного сектору міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджені 7 приватних будинків, лінія електромережі ДТЕК, газогін, автівка. Отримали поранень 2 цивільні особи.

12.09.2024 о 11:30 відбувся ворожий обстріл приватного сектору міста Костянтинівки. Внаслідок обстрілу пошкоджені 7 приватних будинків, лінія електромережі ДТЕК. Постраждалі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Ступочки, Предтечине, Миколаївка, Віролюбівка, Маркове, Майське, Новомаркове (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Внаслідок обстрілів пошкоджене електропостачання у Віролюбівці", — повідомили у МВА.


Бахмутський район. У Торецькій ТГ поранено 3 людей. У Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено 5 приватних будинків, багатоповерхівку та 4 нежитлові будівлі.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ