На Донеччині вісім поранених, один загиблий: Зведення за добу | ZI.ua
Акция закончилась

По Іванопіллю Костянтинівської ТГ вдарили двома КАБами: Зведення по області

6 серпня 2024, 10:34 | Офіційно 243
Поділитися:
По Іванопіллю Костянтинівської ТГ вдарили двома КАБами: Зведення по області

На Донеччині за останню добу один загиблий — у Торецьку. Двоє людей поранено в селі Миколаївка внаслідок російських обстрілів. Ще шестеро постраждали внаслідок ранкового обстрілу.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 6 серпня повідомляє ДонОВА та поліція області.

Покровський район

На Курахово росіяни скинули керовану авіабомбу - пошкоджено 10 будинків та підприємство. Під авіаудар потрапило Цукуріно Селидівської ТГ, без постраждалих. У Миколаївці Новогродівської ТГ поранено 2 людей внаслідок удару дроном по автомобілю.

Вже вранці ворог обстріляв інфраструктурний об'єкт у Новоекономічному Гродівської ТГ — поранено 6 людей. 

Краматорський район

У Лимані пошкоджено 5 магазинів, аптеку та 4 адмінбудівлі, у Зарічному пошкоджено будинок. В Іванопіллі Костянтинівської громади пошкоджено адмінбудівлю, промислову будівлю та гараж. У поліції повідомили, що по Іванополлю росіяни вдарили двома бомбами "КАБ-250" з модулем УМПК.

Бахмутський район

У Торецьку загинула людина внаслідок удару авіабомби, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків та 3 нежитлові приміщення. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. 



Повідомляється також, що лише за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 610 осіб, у тому числі 64 дитини. 

Нагадаємо, вчора було ухвалено рішення про евакуацію дітей із Мирнограда, Селидового та інших населених пунктів за 10 км від фронту.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ