На Краматорському напрямку відбито 13 спроб прорвати оборону | ZI.ua
Акция закончилась

Суттєвих змін не відбулося: Обстановка на фронті 17 травня

17 травня 2024, 08:36 | Офіційно 945
Поділитися:
Суттєвих змін не відбулося: Обстановка на фронті 17 травня

Оперативна інформація від Генштабу на 23:30 16.05. Повідомляється, що загалом ситуація на фронті контрольована Силами оборони, суттєвих змін в обстановці не відбулося.

Бої вздовж лінії фронту продовжуються, з початку доби сталося 114 бойових зіткнень, п'ять із яких на момент публікації Генштабом зведення тривали. 

"Російські окупанти завдали чотирьох ракетних, із застосуванням семи ракет, і 70 авіаційних ударів, застосували 431 дрон-камікадзе, здійснили майже 2800 обстрілів позицій наших військ", — повідомляє Генштаб.

Обстановка на фронтах

На Куп’янському напрямку Силами оборони успішно відбито шість атак противника. В окремих районах наші війська проводять заходи з покращення тактичного положення. Ще одне бойове зіткнення триває на напрямку Крохмальне - Берестове. 

На Лиманському напрямку противник вісім разів безуспішно намагався прорвати оборону наших військ. 

На Сіверському напрямку відбито чотири атаки противника. Триває бій на напрямку Берестове - Виїмка. В ході оборонних дій втрат позицій не допущено.

На Краматорському напрямку відбито 13 спроб прорвати оборону наших військ. Дві атаки ворога наші захисники відбивають на напрямках Бахмут - Кліщіївка, Опитне - Андріївка.

На Покровському напрямку відбулося 35 атак противника. На окремих ділянках в ході боїв внаслідок інтенсивного вогневого впливу та штурмових дій противника Сили оборони здійснили перегрупування. Бойові дії тривають в районі населеного пункту Новоолександрівка. 

На Курахівському напрямку противник здійснив 12 спроб прорвати оборону наших військ. В ході боїв втрат позицій не допущено. 

На Времівському напрямку противник здійснив девʼять безуспішних спроб покращити своє тактичне положення в районах населених пунктів Південна Шахта №1, Урожайне та Старомайорське.

На Придніпровському напрямку Сили оборони відбили девʼять атак противника на напрямку Олешківські Піски – Кринки. В ході боїв, противник успіху не мав, втрат позицій не допущено. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ