У Покровську під обстріл потрапив автомобіль газової служби | ZI.ua
Акция закончилась

Інтенсивність ударів по Покровську зростає: Під обстріл потрапив автомобіль газовиків

24 вересня 2024, 11:11 | Надзвичайні події | Покровськ 675
Поділитися:
Інтенсивність ударів по Покровську зростає: Під обстріл потрапив автомобіль газовиків
Под обстрел в Покровске попал автомобиль газовиков

Обстрілом було пошкоджено автомобіль аварійної газової служби у Покровську. Газовики виїхали за адресою, щоб локалізувати аварійну ситуацію після обстрілу, коли в це місце росіяни вдарили знову.

"Бригада вже завершувала свою роботу, коли неподалік знову прилетів російський снаряд", — повідомили у Донецькоблгазі. Уламками були пошкоджені бічні стекла та двері автомобіля. Особовий склад, на щастя, не постраждав.

Інтенсивність російських ударів по Покровську та району посилюється

Внаслідок обстрілів Покровської громади 23 вересня поранення отримали двоє людей. Подробиці повідомила Покровська адміністрація.

"Близько 11 ранку під обстріл потрапило селище Шевченко, в результаті чого один з приватних будинків був частково зруйнований. Зусиллями рятувальників з-під завалів будівельних конструкцій було врятовано жінку 1960 р.н.", — йдеться у повідомленні.

Під російські удари потрапив і житловий сектор Покровська, пошкодження зазнали приватні домогосподарства та господарські будівлі. Вогнем знищено 10 гаражів на площі 800 кв. м. Чоловіка 1981 року народження із травмою грудної клітини, а також обох верхніх кінцівок доправили до Добропільської міської лікарні.

"Минулої доби знову потрапило під обстріл і містоутворююче підприємство, внаслідок якого одна людина загинула і ще одна була поранена", — повідомили у Покровській МВА.

У Покровській адміністрації зазначають, що кількість обстрілів, які російські війська спрямовують на Покровськ, зростає. У громаді продовжується евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації евакуаційний поїзд відправляється з Павлограда. Для реєстрації на поїзд потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ