Донеччина відкрила новий телеграм-канал для волонтерів | ZI.ua
Акция закончилась

Інформаційно-просвітницький канал для волонтерів запрацював на Донеччині

3 березня 2023, 17:48 | Ініціатива 2838
Поділитися:
Інформаційно-просвітницький канал для волонтерів запрацював на Донеччині

На Донеччині з'явився новий інформаційно-просвітницький канал «Комунікація», який має на меті сприяти взаємодії та обміну досвідом між волонтерськими та гуманітарними штабами, які працюють на території Донецької області. Про це повідомило управління сім'ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання Донецької ОВА.

Окрім цього, було створено чат для волонтерів та гуманітарних штабів, який став ще одним інструментом співпраці та координації дій. Волонтери з усієї Донецької області мають змогу обмінюватися інформацією, спілкуватися з колегами, запитувати поради та допомогу у вирішенні певних завдань.

Управління сім'ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання запрошує всіх волонтерів Донеччини доєднатися до цього чату та активно брати участь у спільній роботі. Також плануються нові зустрічі, які допоможуть поглибити знайомства, побудувати плідну співпрацю та розв'язати актуальні питання.

Загалом, створення каналу та чату є важливим кроком у покращенні співпраці між волонтерами та гуманітарними штабами й владою на Донеччині. Це дозволить більш ефективно використовувати ресурси, забезпечити якісний та швидкий обмін інформацією та допомогою, а також підвищити ефективність діяльності в цілому.

Приєднатися до каналу «Комунікація» можна тут.

А для того щоб потрапити в чат, читайте інформацію на каналі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі