За 4 жовтня загинув мешканець Часового Яру: Зведення по області | ZI.ua
Акция закончилась

Іллінівська та Костянтинівська громада під обстрілами: Зведення за добу

5 жовтня 2024, 11:41 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 975
Поділитися:
Іллінівська та Костянтинівська громада під обстрілами: Зведення за добу

За 4 жовтня загинув 1 мешканець Донецької області - у Часовому Яру. Ще 1 особа в області за добу отримала поранення: в Іллінці.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 5 жовтня повідомляє Донецька ОВА та поліція.

Покровський район. В Іллінці Мар'їнської громади поранено людину. У Кураховому пошкоджено 2 адмінбудівлі та кілька багатоповерхівок, у Вознесенці пошкоджено приватний будинок. У Покровську пошкоджено приватний будинок, ще один — у Новоандріївці.

Краматорський район. По Лиману росіяни вдарили двома бомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та РСЗВ «Смерч» - пошкодили багатоквартирний будинок, магазин, дві адмінбудівлі, котельню, критичну інфраструктуру. У Закотному російський ФАБ пошкодив приміщення пошти та два цивільні автомобілі. У Зарічному зруйновано 2 будинки, у Торському — 1. 

У Миколаївській громаді пошкоджено 4 дачі та інфраструктурний об'єкт. На Зорю Іллінівської громади росіяни скинули авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК – руйнувань зазнали три багатоквартирних будинки та заклад освіти. У Костянтинівці пошкоджено нежитлове приміщення.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді 1 особа загинула, пошкоджено 16 приватних будинків та 2 багатоповерхівки.

Загалом за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донецької області.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ