В Іванопіллі загинула пенсіонерка, ще 6 людей в області поранено | ZI.ua
Акция закончилась

Їхала на велосипеді за водою: В Іванопіллі загинула пенсіонерка

11 жовтня 2024, 16:10 | Надзвичайні події 717
Поділитися:
Їхала на велосипеді за водою: В Іванопіллі загинула пенсіонерка

Сьогодні протягом дня під обстріли російської армії потрапили кілька населених пунктів у чотирьох районах області. Прокуратура розпочала розслідування за фактами загибелі 1 та поранення 6 місцевих мешканців.

11 жовтня 2024 року окупанти завдавали ударів по населених пунктах у Бахмутському, Волноваському, Краматорському та Покровському районах. 

Вранці армія РФ із артилерії обстріляла м. Часів Яр. 64-річна місцева мешканка отримала осколкове поранення та перелом кісток. Її госпіталізували у тяжкому стані.

Також під приціл військ Росії потрапило селище Велика Новосілка. За попередніми даними, ворог використав РСЗВ «Град». Тілесні ушкодження отримав чоловік 47 років.

Крім того, окупанти атакували с. Іванопілля, ймовірно, зі ствольної артилерії. Неподалік від епіцентру вибуху опинилась 74-річна пенсіонерка, яка їхала на велосипеді аби набрати води. Вона загинула на місці. У с. Плещіївка мінно-вибухову травму зазнав 44-річний чоловік, котрий працював у себе на городі.

Через деякий час армія рф скинула авіабомби на селище Ясна Поляна. В результаті влучання засобів ураження  по приватному сектору травмовано двох жінок 27 та 70 років.

Ще одного 49-річного чоловіка поранено внаслідок артилерійських обстрілів м. Мирноград.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ