Громади Донеччини долучилися до підкорення Говерли | ZI.ua
Акция закончилась

Громади Донеччини долучилися до підкорення Говерли

4 жовтня 2023, 15:14 | Спорт | Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Бахмут, Слов'янськ 1806
Поділитися:
Громади Донеччини долучилися до підкорення Говерли

1 жовтня за ініціативи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та сприяння управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації відбулося сходження на найвищу точку України, присвячене Дню захисників і захисниць України та Всесвітньому дню пішої ходьби.

Гору Говерлу, висота якої складає 2061 метр, підкорили 48 мешканців Донеччини – працівники спортивної сфери регіону та члени їхніх родин.

У складі експедиції були: заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, представники обласного та міських центрів «Спорт для всіх», Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, Школи вищої спортивної майстерності, Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», Обласної ДЮСШ для дітей, Обласної ДЮСШ з кікбоксінгу та інших фізкультурно-спортивних організацій Донеччини. Вони представляли Авдіївську, Бахмутську, Білозерську, Дружківську, Костянтинівську, Краматорську, Курахівську, Покровську, Селидівську та Слов’янську громади.

Для сходження на Говерлу було обрано стрімку стежку, що веде просто на вершину. Заряд енергії, бадьорості та позитивних емоцій був забезпечений кожному і кожній – як тим, хто вперше отримав досвід гірського походу, так і більш досвідченим учасникам.

Сходження на Говерлу за участю спортивної спільноти Донеччини у Всесвітній день пішої ходьби відбулося вже другий рік поспіль у рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» долучився до підкорення Говерли.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ