Мешканець Краматорська намагався продати боєприпаси | ZI.ua
Акция закончилась

Граната та набої різних калібрів – на продаж

10 травня 2023, 20:02 | Кримінал | Краматорськ 1242
Поділитися:
Граната та набої різних калібрів – на продаж

Поліція припинила збут боєприпасів у Краматорську. Про це повідомило Краматорське районне управління поліції Донецької області.

Оперативники затримали 55-річного мешканця міста, який пропонував на продаж гранату та набої різних калібрів. На зловмисника очікує до 7 років позбавлення волі.

Наприкінці лютого до поліції Краматорська надійшла інформація про те, що один з мешканців міста намагається збути боєприпаси. Розшуківці провели серію оперативних заходів і встановили, що зловмисник пропонує знайомим патрони до автомату Калашникова та гранату.

Протиправна діяльність документувалась протягом трьох місяців. Після проведення оперативних закупівель, в ході яких фігурант реалізував понад пів сотні патронів калібру 7,62 мм та гранату Ф-1, його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час обшуку за місцем мешкання чоловіка поліцейські вилучили понад 300 патронів калібру 5,45 мм та гроші, отримані в результаті незаконної діяльності.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у злочині, передбаченому ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі