Готував прорив для росіян: Мешканцю Покровська загрожує довічне | ZI.ua
Акция закончилась

Готував прорив для росіян: Жителю Покровська загрожує довічне

6 вересня 2024, 16:49 | Кримінал | Покровськ 135
Поділитися:
Готував прорив для росіян: Жителю Покровська загрожує довічне

У Донецькій області затримано ще одного учасника масштабної агентурної мережі ФСБ, яку нейтралізували у серпні цього року. Тоді під час спецоперації у шести регіонах України одночасно було затримано 9 російських агентів. Вони коригували повітряні удари Росії по Дніпру, Запоріжжю, Сумам, а також по Донецькій, Одеській та Кіровоградській областях.

Наразі викрито десятого учасника ворожої групи, який шпигував за Силами оборони на найважчому напрямку фронту – Покровському.

Про затримання покровчанина повідомили у прес-службі СБУ та прокуратури Донецької області.

Зловмисник розвідував локації особового складу та важкого озброєння ЗСУ поблизу райцентру та сусіднього Мирнограду. У зоні особливої ​​уваги агента були укріпрайони та вогневі позиції артилерії, яка тримає під вогневим контролем штурмові групи окупантів”, – повідомили у СБУ.

Також фігурант відстежував маршрути руху та кількість військових колон, які прямували на посилення передових позицій українських військ.

Упродовж 3 місяців підозрюваний надіслав ворожій спецслужбі 8 текстових повідомлень, в яких розкрив локації особового складу і техніки наших захисників. Діючи на шкоду власній країні, чоловік звітував про результати спостережень за автошляхами, на яких бачив військові транспортні засоби. Крім того, він зазначав об’єкти цивільної інфраструктури і при цьому усвідомлював, що по них армія рф також може нанести вогневі удари”, — повідомили у прокуратурі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ