Горіло 8 га: У Краматорську масштабну пожежу гасили сім годин | ZI.ua
Акция закончилась

Горіло 8 га: У Краматорську масштабну пожежу гасили сім годин

23 серпня 2024, 16:11 | Надзвичайні події | Краматорськ, Лиман 63
Поділитися:
Горіло 8 га: У Краматорську масштабну пожежу гасили сім годин

38 пожеж ліквідували рятувальники Донеччини минулої доби, 6 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

22 серпня о 14:54 до Служби порятунку надійшов виклик про спалах сухої трави у Краматорську. Після прибуття на місце події одного відділення рятувальників було встановлено, що фронт пожежі дуже великий, тому було ухвалено рішення додатково залучити ще одне відділення. 

"Понад 7 годин знадобилося пожежникам, щоби ліквідувати пожежу на площі 7,9 га", - повідомили рятувальники.

У місцевих пабликах повідомлялося, що пожежа дійшла до цвинтаря.


Крім того, у с. Рубці Краматорського району надзвичайники лиманщини ліквідували масштабну пожежу, яка охопила 4 домогосподарства. Знищено та пошкоджено житлові будинки та господарські будівлі на площі 291 кв. м. 


Також учора окупанти завдали ударів по житловому сектору с. Успенівка Покровського району. Внаслідок обстрілів виникли пожежі на території трьох приватних домоволодінь. Надзвичайники ліквідували пожежі на загальній площі 290 кв. м. Пізніше село було обстріляне ще раз, внаслідок чого виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Рятувальники ліквідували загоряння на площі 2,5 га. 


Того ж дня у місті Лиман внаслідок ворожих обстрілів виникло загоряння житлової забудови та лісу. На виклик прибули надзвичайники 69 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу будинків, споруд на площі 800 кв. м та лісової підстилки 0,5 га. 

У с. Ясна Поляна Волноваського району рятувальники 81 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння сухої трави на площі 5 га, що виникла через ворожі обстріли. 

Усього минулої доби вогнеборці ліквідували 24 загоряння на відкритих територіях та 2 пожежі в природних екосистемах. Вогнем знищено близько 60 гектарів сухої рослинності та 60 гектарів лісової підстилки.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ