Газовики за тиждень виявили 10 незаконних підключень на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Газовики за тиждень виявили 10 незаконних підключень на Донеччині

25 березня 2024, 16:40 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1980
Поділитися:
Газовики за тиждень виявили 10 незаконних підключень на Донеччині

Донецькоблгаз розповів про роботи, виконані протягом тижня у містах області.

Костянтинівське УГГ: Фахівці виявили та усунули 10 пошкоджень газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. Серед них 4 — у м. Костянтинівка. Також було зафіксовано та ліквідовано пошкодження у селах: Олександро-Калинове, Степанівка, Клебан Бик, Розкішне. В ході планових ремонтних робіт газовиками було замінено 21 метр газопроводу. Відновлено газопостачання до 118 абонентів.

Красноармійське УГГ: У Покровську відновлено газопостачання до 264 абонентів після ремонтних робіт із заміни переходу газопроводу. У Мирнограді виявлено та ліквідовано 1 пошкодження газових мереж, яке виникло внаслідок бойових дій. Крім цього, у місті знову 10 абонентів мають доступ до газу після ліквідації пошкоджень газових мереж обстрілами. У Селидовому виявлено 70 пошкоджень системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій. Нагадаємо, відновлення газопостачання у м. Селидове нині не є можливим у зв’язку з активними бойовими діями. Після відключення для встановлення газових лічильників відновлено газопостачання до 19 квартир. Виконано 9 ремонтних заявок. Відремонтовано 5 опор газопроводу. Виконано ТО запірної арматури у кількості 47 од. Службою ЕХЗ відремонтовано та підключено 1 станцію катодного захисту.


Слов’янське УГГ: У Слов’янську тривають роботи з усунення витоків газу в одному з мікрорайонів міста. Станом на 24 березня відпрацьовано 15 будинків приватного сектору. У Лимані виявлено та локалізовано 1 пошкодження газових мереж, що спричинило відключення від газопостачання 1 абонента (будинок зруйновано). Крім цього, у Лимані в результаті обстеження системи газопостачання після бойових дій виявлено 30 пошкоджень без витоків газу. Відновлено газопостачання до 14 абонентів у м. Лиман, 1 — у сел. Дробишеве та 2 — у м. Слов’янськ. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 29 абонентам у м. Миколаївка та 33 — у с. Новомиколаївка.

Краматорське УГГ: Газовики виконали 102 ремонтних заявки. Відновлено газопостачання до 135 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 16 абонентів. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 160 квартир. У Дружківці внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово відключено 6 абонентів.


За кошти населення тривають роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

Триває робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 10 актів про порушення. Зокрема, у м. Слов'янськ — 2, м. Краматорськ — 4, м. Покровськ— 1, м. Костянтинівка — 3.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, у результаті чого будуть прийняті рішення про донарахування необлікованих обсягів споживання природного газу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ