Донецькоблгаз повідомив про роботи за минулий тиждень у містах області | ZI.ua
Акция закончилась

Газовики виявили сім незаконних підключень у Костянтинівці за тиждень

18 березня 2024, 20:02 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 1068
Поділитися:
Газовики виявили сім незаконних підключень у Костянтинівці за тиждень

Донецькоблгаз розповів про роботи, виконані протягом тижня у містах області.

Костянтинівське УГГ. У Костянтинівці виявлено та ліквідовано 1 пошкодження системи газопостачання, яке виникло внаслідок бойових дій. У с. Новополтавка виявлено — 1 пошкодження, у с. Зоря — 5 пошкоджень. Відновлено газопостачання до 46 домоволодінь. Виконано 6 ремонтних заявок. Замінено ділянки газопроводу сумарною довжиною 3 метри.

Краматорське УГГ. У Краматорську внаслідок двох аварійних ситуацій, пов’язаних з газом, тимчасово відключено 4 абоненти. Виконано 60 ремонтних заявок. Відновлено газопостачання до 167 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 15 абонентів. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 80 квартир. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 95 абонентам у селищах: Красноторка, Ясногірка та Біленьке.

У Дружківці внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово відключено 8 абонентів.

Красноармійське УГГ. До 117 абонентів у Покровську та 95 абонентів у Мирнограді відновлено газопостачання, яке було тимчасово відсутнє внаслідок обстрілів. 

У Мирнограді виявлено 3 пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили за собою відключення 76 абонентів. 

У Селидовому виявлено 12 пошкоджень системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій. Нагадаємо, відновлення газопостачання у м. Селидове нині не є можливим у зв’язку з пошкодженням магістрального газопроводу.

У Родинському відновлено газопостачання до 1 абонента за зверненням споживача. Після відключення для встановлення газових лічильників відновлено газопостачання до 16 квартир. Виконано 2 ремонтних заявки. Відремонтовано 8 опор газопроводу. Виконано ТО запірної арматури у кількості 15 од. Службою ЕХЗ відремонтовано та встановлено 1 станцію катодного захисту.

Слов’янське УГГ. У Слов’янську виявлено 1 пошкодження газових мереж, яке виникло внаслідок бойових дій. 

У Миколаївці внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово було відключено 150 абонентів. Нині відновлено доступ до газу до 145 абонентів. Відновлено газопостачання до 14 абонентів у м. Лиман, 1 — у с. Рубці та 1 — у м. Слов’янськ. Виконано 12 ремонтних заявок. 

У Лимані в результаті обстеження системи газопостачання після бойових дій виявлено 6 пошкоджень без витоків газу. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 31 абоненту у м. Миколаївка.

За кошти населення тривають роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

Триває робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 20 актів про порушення: Слов'янськ — 6, Краматорськ — 6, Дружківка — 1, Костянтинівка — 7.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, у результаті чого будуть прийняті рішення про донарахування необлікованих обсягів споживання природного газу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ