Газовики розповіли про відновлення мереж у населених пунктах Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Газовики розповіли про відновлення мереж у Костянтинівці, Покровську та інших містах

9 січня 2024, 12:40 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 1410
Поділитися:
Газовики розповіли про відновлення мереж у Костянтинівці, Покровську та інших містах

Донецькоблгаз розповів про проведені ремонтні роботи за останній тиждень.

Фахівці Костянтинівського УГГ виявили 35 пошкоджень системи газопостачання у с. Зоря. Внаслідок обстрілу без газу опинилось все село — 217 абонентів. Нині газопостачання відновлено в повному обсязі.

У Костянтинівці відновлено газопостачання до 1 абонента приватного сектору після обстрілу від 31 грудня.

Внаслідок ворожого обстрілу у Покровську на газових мережах виявлено 11 пошкоджень. Без газу залишається 25 абонентів приватного сектору. Необхідно замінити близько 85 м. газопроводу.

У с. Рівне внаслідок бойових дій виявлено 13 пошкоджень системи газопостачання. 27 абонентів залишаються без газу. Необхідно замінити близько 150 м. газопроводу.

У Краматорську газовики за допомогою приладу RMLD обстежили 450 метрів газопроводу, виявили та усунули виток газу на засувці. За заявами споживачів відновлено газопостачання до 25 абонентів.

Фахівці Слов’янського УГГ за заявою абонента виконали роботи з перенесення лічильника. Служба обліку газу здійснила виїзний прийом абонентів у м. Миколаївка. Фахові консультації отримали 27 абонентів.

У Лимані протягом тижня відновлено газопостачання до 27 абонентів; у смт. Ярова — до 1.

Аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу протягом тижня зареєстровано 2 витоки газу, які не пов’язані з бойовими діями, що спричинили собою тимчасове відключення 39 абонентів.

Триває робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 6 актів про порушення: два у Краматорську, чотири у Слов'янську.


Продовжується робота щодо виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 6 актів про порушення: 2 у Краматорську та 4 у Слов'янську.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ